Bij het scheiden van de markt heeft Flynth FAST de selectie aangevuld. Trainer Harmen Bijsterbosch die graag een extra passer-loper aan zijn team wilde toevoegen is verheugd met de komst van de 27-jarige Juliëtte van Duijnhoven uit Eindhoven. De laatste aanwinst van Flynth FAST is de laatste seizoenen actief in de Eredivisie van het Beachvolleybal maar speelde in de zaal op het hoogste niveau voor Dynamo Apeldoorn, Turnhout (B) en Oskam Taurus in Houten.

Mede door het Beachvolleybal (zij vormt een duo met Floor Berden) en een buitenlandreis voor haar promotieonderzoek bouwkunde aan de TU Eindhoven sluit Van Duijnhoven op 1 september aan bij de FAST-selectie, die op maandag 13 augustus de trainingen hervat. De nieuwe aanwinst komt in elk geval tot aan kerstmis voor Flynth FAST uit. Later dit jaar wordt bekeken of een langer verblijf bij FAST mogelijk is. “Met Juliëtte is de selectie compleet en zijn we op oorlogssterkte”, zegt trainer Harmen Bijsterbosch.
De derde passer-loper van Flynth FAST ziet na een aantal jaren weer een uitdaging in het spelen in de Eredivisie indoor. “Ik ken onder andere Steffie Janshen, Shannon Gerhardt en Lisa Kersten. Ik heb er vertrouwen in en ben ook benieuwd waar ik na een paar seizoenen afwezigheid sta”, zegt de Eindhovense.

Share This

Share this post with your friends!